Ljubezenska zgodba... Kdo od staršev, prežetih z zanimanjem, ne občuduje lepote in popolnosti dojenčkovih srčkanih nogic in rokic?

Playgro razume pomen igre na razvojni poti dojenčka in ustvarja zabavne, inovativne igrače za razvoj dojenčka, ki zaposlijo vsa čutila in spodbujajo domišljijo.

Cilj podjetja Bayer Design je otrokom omogočiti razburljivo, igrivo raziskovanje.

Pohdjetje Smal je največji proizvajalec otroških štampiljk v Sloveniji.

Največa prednost podjetja BRUDER Spielwaren je inovativnost pri razvoju in izdelavi novih igrač, ki je združena s funkcionalnostjo, po kateri je BRUDER dobro poznan.

Vivid Group Ltd s sedežem v Guildfordu, Velika Britanija, in prostori v Parizu, Frankfurtu, Hongkongu in na Kitajskem je neodvisna zasebna družba, ki se ukvarja z igračami, igrami, umetnostjo in obrtjo ter oblikuje in trži v več kot 60 državah po vsem svetu.

Naša predanost otrokom presega zgolj ustvarjanje odličnih igrač; razširila se je namreč na naš celotni sistem poslovanja. Da bi prispevali k varnemu in čistemu svetu, v katerem bodo odraščali naši otroci, skrbimo, da so naši proizvodni procesi prijazni okolju.

Pomagamo družinam, da izkoristijo tisto najboljše pri odraščanju otroka. S stalnim odkrivanjem novih načinov realizacije različnih idej, ustvarjamo proizvode za otroke, ki jim skupaj z odraslimi ponujajo več; da bi jim popolnili prav vsak dan.

Izumljamo, načrtujemo, izdelujemo in distribuiramo igre, ki so večinoma namenjene 4- do 11-letnikom in združujejo ljudi, družino, prijatelje ter poleg zabave služijo kot pomoč pri učenju.

WowWee oblikuje, razvija, prodaja in distribuira inovativne robotske igrače in proizvode za zabavo. Naša izjemna domišljija nas dela prepoznavne.

Na slovenskem trgu smo se uspešno uveljavili kot domači proizvajalec družabnih in poučnih iger.

Zapf Creation ‒ pustimo otrokom brezmejno domišljijo. Mi izpolnjujemo sanje deklic! Naše punčke so najboljše prijateljice, dojenčki in soigralci deklic že več kot 85 let.

Filozofija LEGO® je, da 'kakovostna igra' bogati otrokovo življenje – in polaga temelje za odraslo življenje.

ZURU je inovativno in večkrat nagrajeno podjetje, ki oblikuje, razvija, proizvaja in trži kreativne igrače.

Playgo Group je eden od uglednih izvoznikov in proizvajalcev s sedežem v Hongkongu. S proizvodnjo igrač se ukvarja od sedemdesetih let prejšnjega stoletja.