To je svet, v katerem je najpomembnejše, da svojemu otroku omogočite sanjski začetek življenja! Pri Bebe-jou je le najboljše dovolj dobro. V podjetju z izjemno skrbnostjo oblikujemo in izdelujemo obsežno paleto izdelkov za kopanje in nego.

Paleta izdelkov Nuvita za nego dojenčkov vključuje posebne linije izdelkov, razvitih v sodelovanju z mednarodnimi raziskovalnimi inštituti in zdravniki- specialisti.

Sheldon International izdeluje in distribuira  otroška oblačila vse od leta 1980.

Prava italijanska kakovost izdelkov za naše najmlajše. Izdelki OKBABY vsak dan zadovoljujejo potrebe tisočih družin v Italiji, Evropi in po svetu.

Kaufmann Neuheiten GmbH je družinsko podjetje z 20-letno tradicijo in je na trgu od leta 1989. Od leta 1999 ima Kaufmann Neuheiten und Spezialbedarf GmbH licenco za izdelke podjetja Walt Disney in ima trenutno v svoji paleti izdelkov enajst Disneyevih tem. Leta 2000 so sledile nadaljnje licence in partnerstva, med drugimi tudi SuperRTL in 20th Century Fox.

Philips Avent že več kot 30 let oblikuje in proizvaja izdelke, za katere je našel navdih v naravi.

Maltex je poljska družba z omejeno odgovornostjo. V industriji plastike deluje že več kot 20 let.

Izdelki za hranjenje dojenčkov, pomiritev, odstavljanje in nadzor. Najvišja kakovost za najpomembnejše člane družine.

Blagovna znamka NUK se je bila ustanovljena  leta 1956 in je namenjena otrokom. Velika večina izdelkov NUK je proizvedena v Nemčiji, ki velja za državo najvišjih zahtev glede kakovosti. NUK je posebej zasnovan za potrebe obeh, matere in otroka, ki prehaja skozi različne faze razvoja.